Československý modrý mák
Pro naše výrobky používáme výhradně tradiční modrý mák vyšlechtěný v bývalém Československu. Výroba produktů probíhá na Slovensku.
100% přírodní produkt
Produkty jsou vyráběné pouze z přírodních látek a neobsahují žádné přidané chemické složky. Za kvalitou si stojíme a produkty vyrábíme přírodním způsobem.
Až 99 % ingrediencí je v Bio kvalitě.
SIAL Paris 2018
Naše makové mléko získalo v Paříži prestižní cenu za inovativní a jedinečný výrobek – SIAL Inovation Selection 2018. Oceněný byl design, ocenili ale také vynikající chuť makového nápoje.
SIAL je nejprestižnější a největší výstava v Evropě pro výrobce potravin a ocenění je pro nás obrovským úspěchem. Výrobky posuzovala nezávislá porota z několika států Evropy a hodnotili více než tři tisíce výrobků.
World private label
Další obrovský úspěch našeho makového nápoje po Paříži, prestižní ocenění v Amsterdamu.
Specifikum veletrhu PLMA v Amsterdamu spočívá v tom, že není určený pro laickou, ale pro odbornou veřejnost, kterou tvoří maloobchodní a velkoobchodní zástupci, výkonní manažeři supermarketů a hypermarketů z celého světa.
Na veletrhu vystavuje více než 5000 výrobců z celého světa a z tohoto obrovského množství bylo oceněno jen okolo 300 výrobků. Náš makový nápoj byl mezi předními TOP výrobky!
Vegan
Makový nápoj a všechny naše další výrobky jsou veganské, neobsahují žádné živočišné složky.
Bez laktózy
Makový nápoj neobsahuje laktózu, tím je lépe stravitelný a má blahodárný účinek na náš organismus.
100% bez GMO
Geneticky modifikované organismy (GMO) jsou výsledkem laboratorního procesu, při kterém se uměle pozmění genetický materiál. Naše makové výrobky jsou 100% bez GMO.
Žádné Éčka
Naše výrobku neobsahují žádná chemická éčka, barviva a konzervanty. Používáme pouze přírodní složky, které neškodí lidskému organismu. V našich výrobcích používáme jen přírodní suroviny v nejvyšší a bio kvalitě, na které máme i certifikaci.
Bez lepku
Naše výrobky neobsahují lepek, jsou proto vhodné i pro celiaky. Celiakie je celoživotní autoimunitní onemocnění způsobené nesnášenlivostí lepku (glutenu).